0037 Hangi Ülkenin Telefon Kodu?

+32 Nerenin kod numarası?

32 Belçika’nın alan kodudur. Avrupa Birliğinin kurucu üyesi olan Belçika Krallığı Batı Avrupa’da bulunmaktadır.

+473 Nerenin kodu?

Grenada ile iletişime geçmek + 473 Nolu kodu numaradan önce çevirmek gerekir.

376 nerenin kod numarası?

Türkiye’de bulunan illere ait alan kodlarından birisi de 376 numaralı alan kodudur. 376 numaralı alan kodu Çankırı iline aittir. 3 haneli olan alan kodları başına 0 eklenerek 4 haneli şeklinde kullanılır. 0376 numaralı alan kodu ülkemizde Çankırı iline aittir.

0038 hangi ülke?

Kişi 0380 alan kodu ile başlayan bir telefondan aranıyor ise, aramanın Düzce ilinden yapıldığı bilinmelidir. +380 Hangi Ülkeye Aittir? +380 Ukrayna ülke telefon kodudur. Ukrayna, konum bakımından Avrupa’da bulunan bir devlettir.

32 nerenin plakası hangi şehir?

Ülkemizde 81 vilayet bulunmaktadır. Bulunan her vilayete ait bir plaka kodu bulunur. Bu plaka kodları araçların hangi illere kayıtlı olduğunu göstermektedir. 32 numaralı plaka kodu ise Isparta iline aittir.

001 Hangi Ülkenin telefon kodu?

1 alan kodu Amerika Birleşik Devletleri’ne aittir. Kuzey Amerika, Kanada ve Meksika arasında hem Kuzey Atlantik Okyanusu hem de Kuzey Pasifik Okyanusu arasında yer alır.

Karabük alan kodu nedir?

Karabük şehrin alan kodu 0 370’tir. O yüzden Karabük ile ilgili herhangi bir durum karşısında, şehre ulaşım sağlamak için 370 alan kodunu kullanmanız yeterlidir.

You might be interested:  Hızlı Cevap: Gta 5 Telefon Hangi Tuşla Açılır?

Ankara 473 nerenin telefon kodu?

Çankaya Alan kodu: 0 312 472. Çankaya Alan kodu: 0 312 473.

Türkiye kodu ne?

Telefon kodlarından birisi de +90 kodudur. Bu kod ülkemize, yani Türkiye’ye aittir. Böylelikle Gelen aramaların başında +90 kodu bulunuyor ise bu Türkiye’den gelen bir arama olduğu ülke kodlarından anlaşılır.

*# 61 nedir?

5- Arama yönlendirme hakkında daha fazla bilgi: *#61 # Galaxy telefonlarda bu kod, bir çağrının mesaj merkezine iletilene kadar ne kadar süreceğini bildiren bir açılır pencere açıyor. iPhone’da, operatörden bağımsız olarak, bu kod size sadece *# 67# ile aynı bilgiyi gösteriyor.

Kastamonu alan kodu ne?

Kastamonu alan kodu 0 366’dır.

18 hangi ilin plaka kodu?

İllerin plaka numaraları alfabetik sıraya göre belirleniyor. 18, Çankırı’nın plakasıdır. Plakalarda dikkat çeken bir diğer özellik de her ilçenin kendisine bir harf kodunun olması. İşte Çankırı ilçeleri ve plaka kodları

243 alan kodu neresi?

243 ülke telefon kodu ise, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ülkesinin telefon kodudur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector