0392 Hangi Ilin Telefon Kodu?

0 392 nerenin alan kodu?

392 ülke alan kodu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti alan kodudur.

392 alan kodu ücretli mi?

Bu sabit hatlarla dışarıdan gelen aramaları cevaplandırabilirsin ya da arkadaşlarının odalarını ücretsiz bir şekilde arayabilirsin. Kıbrıs’taki sabit hatların alan kodu 0 ( 392 ) ile başlıyor bu nedenle Türk Telekom tarifelendirmede bulunurken Türkiye’den buraya aramalar şehirler arası olarak ücretlendiriliyor.

Kıbrıs Telefon Kodu Nedir?

Dolayısıyla Kuzey Kıbrıs için uluslararası ülke kodu da +90 ‘dır. 392, tüm sabit hatların alan kodudur. Mobil Operatörler, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve KKTC Telsim sırasıyla 533 ve 542 alan kodunu kullanır.

90 kodu nereye ait?

Telefon kodlarından birisi de + 90 kodudur. Bu kod ülkemize, yani Türkiye’ye aittir. Böylelikle Gelen aramaların başında + 90 kodu bulunuyor ise bu Türkiye’den gelen bir arama olduğu ülke kodlarından anlaşılır. Yurtdışına yapılacak telefon görüşmelerinde ülkenin kodları numaraların başına yazılır.

0 216 nerenin alan kodu?

Anadolu Yakası’nda 216 telefon kodunun geçerli olduğu İstanbul’un ilçeleri ise şöyle: “Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Şile, Sultanbeyli, Sancaktepe, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar.”

Kıbrıs plakası nasıl?

Bugün kullanılan KKTC plakaları, 1973 yılında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kurulmadan önce kullanılmaya başlanan plaka modelinin devamıdır. Ön plaka beyaz, arka plaka sarıdır ve plakalar kırmızı çizgiyle çevrilidir. Plakaların 15×30 ve 11×52 cm olmak üzere iki boyutu vardır. 1983 yılından beri basılmaktadırlar.

You might be interested:  Okuyucular soruyor: A7 Nasıl Bir Telefon?

KKTC den Türkiye nasıl aranır?

Türkiye ‘den Aranmalar Kuzey Kıbrıs ‘taki telefon aboneleri Türkiye ‘den aranırken önce “0” Kuzey Kıbrıs alan kodu ile “392”ve 7 rakamlı abone numarası çevrilecektir (tuşlanacaktır).

Kibrisi aramak ücretli mi?

9 Ekim 2020 tarihi itibariyle geçerli olan fiyatlar tabloda sunulmuştur. Sesli ve görüntülü aramalar aynı şekilde ücretlendirilir. 9 Ekim 2020 itibariyla Kibris aramalari hem faturali hem faturasizda dk basina 1,95 TL olarak, kisa mesaj adedi ise 1,22 TL olarak güncellenecektir.

850 ile başlayan numaralar nereye ait?

0850 ‘li numaralar genel olarak kurumsal şirketlere ait numaralardır. Bu numara + 850 kodu ile karıştırılmamalıdır. Çünkü + 850 kod Kuzey Kore ülkesine ait. 0850 numaraların kodu ise +90 yani Türkiye’nin telefon kodudur.

Kıbrıs’ta Askercell kullanılır mı?

Askercell KKTC’de görev yapan tüm askerlere sunulan bir servistir. Askercell Servisi bireysel faturasız hatlara sunulmaktadır. Hat hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında kullanılamayacaktır. 5 mobil, KKTC ve TC’deki tüm GSM hatlarından, 2 sabit ise yurtiçi/yurtdışı tüm sabit hatlardan seçilebilecektir.

Mersin telefon kodu ne?

Mersin ilimizin alan kodu ise 0324 sayısıdır.

07 Hangi Ülkenin telefon kodu?

7 Nerenin Alan Kodu? 7, Rusya Federasyonuna ait bir alan kodudur. Ülke kısmen Doğu Avrupa’da ve kısmen Kuzey Asya’da bulunuyor.

90 lı numaralar nasıl yazılır?

Daha sonra ülke kodu girilir ve sonrasında ‘sıfırsız’ olmak üzere alan kodu ve numara çevrilir. + 90 216 555 55 55 yazılarak, Türkiye içi dahil dünyanın her yerinden bu numaraya ulaşılabilir. İşte bu nedenle, daha telefon numaralarını ilk kez kaydederken, +│ 90 Alan Kodu│Sıfırsız Numara olarak düzenlemelisiniz.

+85 Nerenin numarası?

Kuzey Kore, kuzey yarım kürede yer alan bir Doğu Asya ülkesidir.

+3 Hangi ülke?

03 plaka kodu Afyon iline aittir. Afyon’daki araç sahiplerinde 03 plaka kodu bulunur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector