Soru: Taksitle Telefon Nasıl Alınır 2021?

Cep telefonlarında taksit imkanı var mı?

Son dakika haberi! Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. Fiyatı 3 bin 500 liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.

Telefona kaç taksit yapılıyor 2021?

Fiyatı 3 bin 500 lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak. Konut hariç taksitli mal ve hizmet satışında taksit 12 ayı aşmayacak.

Taksitle cep telefonu nereden alabilirim?

Cep telefonu taksit ödemelerinizi isterseniz Evkur şubelerinden, Yapı Kredi ATM’lerinden veya Yapı Kredi İnternet Bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Mutluevim üzerinden senetle: Evkur’a alternatif olarak senetle taksitle telefon almak için tercih edilebilecek firmalardan biri de Mutluevim’dir.

Telefon taksitle alınır mı?

İlgili kısıtlama kapsamına girmeyen ticari kredi kartları ise tüketiciler tarafından cep telefonu satın alım sürecinde sorunsuz şekilde kullanılabiliyor. Bu doğrultuda ticari kredi kartı aracılığıyla cep telefonları 9 aya varan taksit imkânlarıyla satın alınabiliyor.

Cep telefonuna kredi kartına taksit var mı?

Günümüzde ilerleyen teknolojiyle birlikte kredi kartına taksitle cep telefonu satın alma durumu yasal olarak çıkarılmış bir karar ile yasaklanmıştır. Yasak teknoloji mağazaları içerisinde kredi kartı kullanarak herhangi bir alışveriş yapmak isteyenler için yer almaktadır.

You might be interested:  Spot Telefon Nasıl Anlasilir?

Trendyol da telefona taksit var mı?

Son zamanlarda hızla yükselişte olan Türkiye’nin en iyi e-ticaret sitelerinden Trendyol ‘da birçok ürüne kredi kartıyla alışveriş yapılabiliyor ancak 2014 yılında çıkan yasa gereği cep telefonuna taksit yapılamıyor. Ayrıca herhangi bir banka ile krediyle cep telefonunu taksitlendirme gibi bir seçeneği web sitesinde yok.

Bilgisayara kaç taksit yapılıyor 2021?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre taksit sayısı Beyaz Eşya alışverişlerinde en fazla 9 ay, Elektronik Eşya alımlarında 4 ay, Bilgisayar ürünlerinde en fazla 12 ay ve Tablet alımlarında 6 ay olarak uygulanır. 5000 TL altı Televizyon alış verişlerinde 9 ay,

Taksitlendirme nasıl yapılır?

Kredi kartı taksitli alışveriş mantığı, yapılan taksitli “alışveriş tutarının tamamının” kredi kartının limitinden düşülerek, aylık taksitler şeklinde ödenmesi ve ödeme yapılan tutar kadar kredi kartı limitinin açılması şeklinde ifade edilebilir.

Media Markt taksitle telefon veriyor mu?

 Kredi maksimum 12 ay vadede geçerlidir. Ürün fiyatı 3.500 TL’nin altında olan cep telefonlarında vade 12 aydır, ürün fiyatı 3.500 TL üzeri telefonlarda ise vade 6 aydır.  Kredi alt limiti 500 TL – üst limiti 15.000 TL’dir. Sadece ürün bedeli (artı sigorta bedeli) kadar kredi kullandırılacaktır.

Telefonlar kredi kartına kaç taksit 2020?

2020 ‘de taksit sayısında bir artışın olması bekleniyordu. Ancak bu beklenti tam tersi ile sonuçlandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, telefonlardaki 6 ay olan taksit sayısını 3 aya indirme kararı aldığını açıkladı. Yani amiral gemisi bir telefon almak için aylık 2.000 TL’den fazla ödeme yapmanız gerekecek.

Teknosa dan taksitli telefon nasıl alınır?

Alışverişlerinizi Teknosa ‘da Taksitlendirin!

  1. Başvuru Kullanım ve Geri Ödeme. Mağazalarımızda; TEKNOSA yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numaranızı 4425’e SMS gönderin. (
  2. Kampanya Koşulları Akıllı Telefonlarda Taksit Kampanya Koşulları 3.500 TL’ye kadar olan cep telefonu alımlarında, 12 taksit kampanyası geçerlidir.
You might be interested:  Telefon Bataryasının Içinde Ne Var?

Arçelik’ten taksitli telefon nasıl alınır?

Arçelik kredi notu yüksek olan kişilerden peşinat talep etmeden senetle alışveriş imkanı sunmaktadır. Arçelik senetle telefon alabilmek için KBB sorgulama programının kullanılması gerekmektedir. Ardından TC kimlik numarası ile sistem üzerinden senetle cep telefonu alıp alamayacağınızı görebilirsiniz.

Telefon 12 taksit ne zaman başlıyor?

Yapılan açıklamaya göre, cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerde altı ay olan vade sınırı, 31 Ocak 2019 tarihine kadar 12 aya çıkarılacaktı. Bu düzenleme, özellikle son zamanlarda artan telefon fiyatları nedeni ile halk tarafından da olumlu tepkiler almıştı.

Amazon taksit var mı?

Toplam sepet tutarı 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 2 ila 3 aya kadar, 300 TL üzeri alışverişlerinizde ise 6 aya kadar vade farksız eşit taksitlere bölünür. Örneğin 1500 TL tutarında bir sipariş verdiyseniz ve 3 aylık taksit planı seçtiyseniz, sizden 3 ay boyunca ayda 500 TL taksit ödemesi alıyoruz.

Taksitli telefon alma neden yasaklandı?

Neredeyse tamamının ithal oluşundan kaynaklı cari açığı doğrudan etkilemesi, değişim oranı sıralamasında 6-18 ay arası ile ABD’nin bile sollanması ve gelirin üzerinde borçlanılması gibi çeşitli sebeplerden ötürü 2013 yılında harekete geçen Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurumu (BDDK) tasarruf arttırmaya yönelik 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector